10innieuwzeeland.reismee.nl

En daar zit ik dan...

Helemaal in m´n uppie op het vliegveld van Singapore

Surprised
Ik moet nog een uur of 4 wachten voor ik weer de lucht in ga en dan is het nog zeker 10 uur vliegen. Ben kapot! Maar tot nu is het allemaal goed gegaan.
Zelfs het afscheid! Oke.. Had het ff lastig bij mijn ouders. Maar op Schiphol heb ik me gedragen. Nee.. mij zul je niet zien in Hello Goodbye
Laughing
Al moet ik dan ook wel weer eerlijk toegeven dat ik het 5 minuten voordat ik het vliegtuig in stapte toch wel even benauwd kreeg.

De vlucht is ook goed gegaan. Singapore Airlines is echt super!! Lieve mensen, genoeg eten en drinken (belangrijk!!) en voldoende beenruimte (al geldt dat voor mij natuurlijk al snel
Wink
Net ff wat geslapen in een nap-room en daarna gedoucht.. Dus ga zo fris en fruitg richting NZ. Al ben ik zeker van plan om van de 10 uur er 9.5 te gaan slapen
Laughing

Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes! Ik hou jullie op de hoogte!!

Dikke kus 10

Distefano

Hey 10,

Ben blij dat alles tot nu toe voorspoedig verloopt.
Een prettige reis verder en ik ben benieuwd naar je verhalen.

Grtjs
Distefano

Danny

Hey 10,

Hele prettige tijd aan de andere kant van de aardbol!
Hoop dat je reis voorspoedig verloopt.
Leuk je zo te kunnen volgen .

Grtsz en Kus,
Danny.

Janneke

Haha, voldoende beenruimte is in jouw geval niet zo heel snel een probleem nee... ;-) Lekker dat je even kon douchen, kun je de wereld gelijk weer wat beter aan! Nou lieve lieve 10, ik houd je blog in de gaten. Lekker vliegen en spreek je snel!

LY!
Jans

Erica

Heey Martine,
Ben blij dat het tot nog toe goed gaat. Heb gisteren veel aan je moeten denken. Toch wel een raar idee dat je nu aan de andere kant van de wereld zit, en dat terwijl ik(wij) je nog niet eens zo lang ken(nen). De "koe"is gisteravond gelijk in gebruik gegaan:) Groetjes vanuit Veenendaal en ik ga je blijven volgen.

Anne-Britt

Hoi Martine, alles goed daar hoor ik....Hartstikke lief en bedankt voor de mooie bos rozen. Deed me goed!!! Nou rustig aan daar he.

ps de eerste pizza in je oven is een feit...hij was heerlijk. haha..

Annemiek

Hoi Martine,

Dus de eerste stap is gezet! Moedig! En wat schrijf je er eerlijk over! Succes!

Ria van der Linden

Geniet van deze mooie reis