10innieuwzeeland.reismee.nl

New Zealand... Here I am!!!

Joehoe!!!!! Ben er eindelijk! Na35 uur van vliegen, weinig slapen en veel wachten heeft deze dame voet gezet op Nieuw Zeelandse bodem

Tongue out

De vlucht is goed gegaan. Al hadden we het laatste uur vreselijke turbulentie, kwam dus groen en geel in NZ aan. Edine stond al op me te wachten en vond/vind het echt super om haar weer te zien!
Ze heeft me vandaag op sleeptouw genomen om me wakker te houden, des te eerder ik van de jetlag zou zijn. We zijn in Christchurch geweest, heb wat dingen uitgezocht voor m'n reis en hebben het strand bekeken waar ze volgende week haar feestje houdt.

Morgen hou ik me een dagje rustig.. Beetje lezen en slapen. Even bijkomen van alles. Zaterdag m'n reis boeken en als het goed is gaan we zondag leren surfen (nou ja.. ik ga een poging tot doen
Wink

Maar nu eerst SLAPEN
Laughing

Knuf 10

GIDO

ey Martine!

je zal idd wel aardig moe zijn!!
mooi dat het allemaal goed is gegaan!
veel plezier daar

Marga

hey martine,
Wat stoer dat je in je eentje zo'n reis aan gaat. Ik wens je heel veel plezier en zal je verhalen zeker lezen.
Slaap lekker!! groetjes marga

kelly

Hee martine,

heeeeeeeeeel veel plezier.
ik heb gister al lekker onder de koe gelegen,
samen met edwin.
maar hij nam hem daarna mooi mee naar boven,
en hij had heerlijk geslapen zei die.!
we houden contact.!

xx kelly.

Annemiek

Surfen! Wauw! Ik kijk vanuit het kantoor van Meurs naar buiten en die de rook opstijgen in de vrieslucht. De vlag bij het gemeentehuis wappert in de koude wind. Op de grond ligt nog sneeuw en het heeft vannacht hard gevroren. En jij slaapt nu waarschijnlijk (hopelijk bem je al van je jetlag af) en staat over een paar uur misschien op een surfplank! Wat heerlijk!
Doe de groetjes aan Edine! Wat is de reden van haar feestje? (ben niet nieuwschierig hoor...)

Wendy

Hey wat klinkt het allemaal gaaf! Ben erg jaloers. Niet op de lange vliegreis maar wel op het leren surfen! Wij kunnen hier ongeveer surfen in de sneeuw. Met -40 graden erg jaloers op jullie zomerweer! Veel plezier, doe de groetjes aan Edine en ik zie uit naar je nieuwe berichten! Take care, Wen

Dana

Nou ik ben jaloers op je hoor ;-) Ben blij dat het allemaal goed is gegaan ondanks die fantastische turbelentie natuurlijk :-) Ben wel benieuwd of je het surfen een beetje snel onder de knie krijgt en hoe je reis er uiteindelijk uit gaat zien! Geniet ervan en natuurlijk vooral van het weer ook aangezien het hier qua temperatuur een beetje op de alpen begint te lijken.

x

ELS

Hoi 10,
Hoorde dat je er tussen uit bent. Vindt het super stoer van je. Net wat je zegt, nu of nooit. Hoop dat je super mooie en gave maanden tegemoet gaat. Geniet ervan.
Groetjes Jan en Els