Up, up and away...
Vandaag is deze dame de lucht in geweest met de helikopter en met Edine als piloot! Super gaaf!!! Edine moet voor haar opleiding ook vliegen met passagiers. Voor haar was het vandaag de eerste keer vliegen met extra mensen aan boord. Het ging erg goed! En ik vond het niet eens eng

Afgelopen zaterdag heb ik tijdens een bbq van Keri en Ollie (de mensen waarbij Edine in huis woont) Andrea ontmoet. Ze komt uit Canada en gaat hier een paar maanden werken. Ze wilde graag nog een keer met de dolfijnen zwemmen.. Nou das toevallig.. Ik ook! Dus we gaan samen naar Akaroa. Morgen vertrekken we. Slapen een nachtje in een hostel en woensdagochtend gaan we zwemmen met de dolfijnen.Joehoe!!!!

Woensdagmiddag ben ik weer terug in Christchurch en donderdagochtend vertrek ik tot en met zaterdag naar Hanmer Springs. Hanmer staat vooral bekend om z'n heet water bronnen. Dus ga waarschijnlijk 2 dagen relaxen in de thermale en zoetwaterbaden. Hé vervelend

Fijne (werk) week allemaal!!!!
Knuf 10
Wow! Cool! Edine moet niet zeker toevallig ook voor haar opleiding hele-lange-afstand-vliegen??
Je plannen klinken ook goed! Geniet ervan!
Wat spannend allemaal ! het is echt gaaf wat je in 14 dagen al heb meegemaakt !! Geniet er nu nog meer van want voor je het in de gaten heb zijn die drie maanden voorbij ! en geeft die dolfijn een kus van mij XXXXX en 1tje voor de dolfijn X Wij houden van jou Papa en Ma
Wat leuk om op deze manier een beetje met je mee te kunnen genieten. Zo te zien en te lezen heb je het erg naar je zin. Groetjes aan Edine en ik wens je veel mooie momenten!
Pieter
Wat een mooie kaart heb jij Pa gestuurd!! XXXX Ma en Pa. (jij trouwens ook gefeliciteerd XX )
Wat een prachtige foto's en een leuk verhaal. Morgen dus met dolfijnen zwemmen lijkt me echt heel gaaf.
Bij die boom ben je net een zoekplaatje, wat mooi.
gr ineke en frans
Mooie foto's hoor.Geniet morgen van de dolfijnen schijnt heel gaaf te zijn
gr Ria
Hey Martine,
We hebben je gevonden! Wat was het gaaf he met de dolfijnen zwemmen het was een bijzondere ochtend, we hadden ook een onwijs leuke groep. Inmiddels zit je als het goed is ergens op het zuidereiland en vertrekken wij over een uur of 8 richting Australie... Ga er onwijs van genieten!! Maar we weten zeker dat komt helemaal goed! We sturen je nog een mailtje met onze site en wachtwoord...Enjoy en geniet, zoals het leven moet zijn! gr Dave en Wil
Mannen!!!
Inmiddels aan gekomen in het warme Australie! Ben benieuwd of jullie het net zo mooi als NZ vinden. En kijk uit he... Niet zwemmen met kwallen :-)
M'n mail adres is [email protected].
Ben benieuwd naar jullie verhalen en of de reiservaringen nog beter worden dan het zwemmen met onze hector vrienden :-)
Geniet!!
Groetjes 10