Akaroa en Hanmer
Afgelopen dinsdag ben ik samen met Andrea naar Akaroa gegaan. En het was geweldig! Het beste hostel ooit! Het hostel was in hippie stijl. Felle kleuren, overal hangmatten en stapels slippers bij de deur. Je mocht geen schoenen/slippers binnen aan. En leuke mensen! Ook Nederlanders! Wil en Dave. Dave is in Rhenen opgegroeid. Kleine wereld

Woensdagochtend ging de wekker vroeg... We gingen met de dolfijnen zwemmen! We zagen al vrij snel dolfijnen. Maar ze bleven niet echt bij ons hangen. De gids besloot verder het water op te gaan en toen zagen we waarom er weinig dolfijnen waren. Er was namelijk een vissersboot. Dus alle dolfijnen waren daar! Toen we richting de boot vaarden zwommen er ongeveer 30 dolfijnen met ons mee. Naast, voor en onder de boot. Dat was super! Waar je keek waren er dolfijnen. Ongelofelijk! Na een aantal keren proberen vonden we uiteindelijk ook dolfijnen die met ons wilde zwemmen. Je kon ze niet aanraken. Daar waren ze te snel voor. Het zijn tenslotte ‘wilde' dolfijnen. Maar ze zwommen met je me mee en onder je door. En als je rondjes zwom, zwommen ze onder je rondjes met je mee.. Wat een ervaring!!! Rond een uur of 12 waren we weer terug in het hostel en na een warme douche weer op weg naar Christchurch.
Donderdag heb ik de bus gepakt naar Hanmer.. Zoals als ik al eerder schreef staat Hanmer vooral bekend om z'n springs... And that's it!! Leuk stadje, maar weinig te doen. Je kunt hier wel mooie wandelingen maken, maar het weer was erg slecht de afgelopen dagen. Dus heb lekker uitgeslapen en ben naar de springs geweest. Niet verkeerd

Vanmiddag ga ik weer richting Christchurch! Zondag het feestje van Edine en dinsdag begint de ‘echte' reis.. Heb er zin in!!
Het gaat dus goed met me!! Natuurlijk heb ik af en toe een heimwee dipje en mis ik de lieve mensen thuis. Maar lang leve het internet! Mailen, bellen en de reacties bekijken op m'n verhalen en foto's. Nederland is op deze manier toch niet zo ver weg...
Fijn weekend allemaal!
Dikke kus 10
De ijsblokjes smelten bij het lezen van jou verhaal.
Ik voel me erg eenzaam en ik sta daar maar alleen tussen al die flessen. Geen barman meer die me oppakt, geen lekker ding meer die van me drinkt.
Ik zal hier op je wachten, het doet me pijn maar moet je vertellen dat ik vanavond vreemd ga. Je vriendin zal van me drinken, daarna ben ik weer voor jou.
Your RW forever
hahaha ;)
Hoi Martine,
Ik wist dat je weg was, maar heb nu ook de goede link naar je site gekregen.
Wat fantastisch allemaal dat je dit mag meemaken.
Ik zal je op de voet volgen en genieten van je heerlijke verhalen en je mooie foto's.
Liefs,
Yvonne
Hoi 10,
Zondagavond en dus sport op de tv. Mooi even de kans om je leuke verhalen te lezen. Prachtige foto's en zo te zien geniet je er met volle teugen van. Als je terug komt heb je een rugzak vol ervaringen. Super hoor, veel liefs JAN EN ELS
Tinnnnniiii!!
Meis, wat ontzettend stoer ben je toch! Geniet echt van je verhalen. Verheug me nu al op date als je weer terug bent om alle foto's te zien en te luisteren hoe je down under op zn kop hebt gezet.
Dikke kus,
Franca
Nou zo te horen vind je er niks aan! Erg goed dat je het gewoon aan het doen bent 10, wat een ervaringen doe je op! Geniet en ontdek ook met name hoe mooi je zelf bent!