Rotorua, Waitomo, Taupo en River Valley
Wat een week!! Binnen 7 dagen 5 plaatsen gezien.. Rotorua, Waitomo, Taupo, River Valley en Wellington. De meeste plaatsen heb ik al gezien. Maar erg leuk om weer terug te zijn!
Een ‘korte' samenvatting van afgelopen week:
Maandag de 22e weer in de bus gestapt richting Rotorua. Voor dat we daar aankwamen zijn we eerst langs een goudmijn geweest.. Er schijnt daar nog steeds goud te zijn, maar heb helaas niks gevonden.
Was al eerder in Rotorua geweest, maar nu toch wat andere dingen gedaan. Het weer was weer super, maar het stonk er nog steeds!
Ook heb ik hier Lizzy (NL) leren kennen. Zat ook in de Kiwi bus en lag bij mij op de kamer. Was gelijk erg gezellig! Veel gemeen met elkaar en we hebben ook een gezamenlijke kennis in Nederland.. Blijft een klein wereldje!
Dinsdag 23 feb vertrok de bus al vroeg richting Waitomo. Voordat uit Rotorua vertrokken hadden we de mogelijkheid om verschillende activiteiten te doen. Allemaal even hoog en even hard. Heb deze ronde dus even uitgezeten. Na m'n skydive blijf ik toch liever even met beide benen op de grond

In Waitomo heb ik de Glow Worm Caves bezocht. Eerst de Lime Stone grotten bekeken en daarna met een bootje over de rivieren van de grotten. Door alle Glow Worms leek het wel alsof ik onder een sterrenhemel doorging. Alleen blauwe sterren in dit geval. Erg gaaf!!
Woensdag 24 feb was Taupo weer aan de beurt! Eerst nog even een grotten wandeling gedaan en langs de Huka Falls gereden. Wat een natuurgeweld!
's Middags heeft Lizzy een sky dive gedaan. Ben meegegaan voor morele ondersteuning en om foto's te maken. Prima om het een keer van de andere kant te bekijken

We zijn 2 dagen in Taupo gebleven. Overdags was het weer niet heel mooi. Maar we hebben toch een hoop gedaan. Ook zijn we een avond uitgeweest en een avond naar de warm water rivier gegaan met een groep uit de bus. Dat was erg leuk! Wijntje erbij en dan onder de sterren hemel zwemmen!
Vrijdag de 26 vroeg in de bus gestapt. Er stond namelijk een wandeling van 2,5 uur op de planning naar Mount Doom (vast bekend voor de Lord of the Rings fans) Erg gaaf!! Weer een totaal andere landschap.
Rond een uur of 6 zijn we in River Valley aangekomen. Dit plaatsje is volledig afgesloten vande 'buitenwereld' en ligtlangs een rivier tussen de bergen. Heerlijk rustig dus.
Nu weer in Wellington! Wat een drukte na River Valley.
Vanavond niet te laat m'n bed in want morgen gaat de wekker al om 6 uur.. Moet me om 7 uur melden bij de ferry... En dan weer terug naar het Zuider eiland. Eerste stop is Nelson! Daar blijf ik 3 nachten om het Abel Tasman park te bezoeken. Schijnt heel gaaf te zijn. Vanuit daar weer een drukke week. Ga binnen 1 week weer een aantal plaatsen af.
Als het goed is ben ik de 11e weer terug in Christchurch en met een beetje mazzel ga ik dan nog naar Fiji of Raratounga (1 van de Cook eilanden) Duim dus maar voor me

Liefs 10
Leuk hoor !!! Gelukkig zijn wij hier niet jarloers.
geniet ervan
Dikke X Anja
Hey Tien,
Wel mooie foto's maken,leuk als bureaublad op de computer!
Geniet er van,
Grtsz &X Danny.
Wat geweldig toch weer allemaal lieveling!
Blijf genieten en probeer je vanavond even te bellen.
Dikke kus
Super wat je allemaal doet en heel veel plezier in het Abel Tasmanpark. Dat is echt heel mooi!!
Wat een prachtig verhaal weer en mooie foto's. Ik denk dat je wel kan zeggen dat dit de reis van je leven is. Morgen al weer 1 maart, wat gaat de tijd enorm snel. Nog heel veel plezier en we kijken uit naar je volgende verhaal groetjes Ineke en Frans
O O O wat leuk om je zo te zien genieten!
Wat een activiteiten doe je allemaal! Die glow grot lijkt me heel mooi! Heb je daar ook foto's van? En zwemmen in een warme rivier, heerlijk!