10innieuwzeeland.reismee.nl

Vrije val...

Ik ben gister uit een vliegtuig gesprongen...Ja IK! Degene die al hoogtevrees heeft als ze op een trapje staat. Maar mijn god wat was het gaaf!!!
Vond het echt doodeng. Maar toen ik eenmaal ingeschreven was werd ik eigenlijk heel kalm. Ik stopte gewoon met nadenken. En toen ik eenmaal in het vliegtuig zat was er niet echt een weg meer terug. Die kerel die aan me vastgebonden zat zou sowieso springen.. Had dus niet heel veel keus meer.
Na zo'n 20 minuten vliegen ging het deurtje open en er was 1 persoon voor me die eerst moest springen. Toen kreeg ik het toch wel even benauwd.. Maar zat binnen no timebij de uitgangen 1, 2, 3... AAAAAHHHHHHH!!!!! Na 1 minuut vrije val ging de parachute open en toen kreeg ik ontzettend de slappe lach, daarna kon ik eindelijk genieten van het uitzicht. Na ongeveer 5 minuten stond ik weer met beide benen op de veilige Nieuw Zeelandse bodem
Het was echt super vet! Al ik doe het nooit meer!! 1 keer is voldoende.

En ik heb bewijs dat ik echt gesprongen heb.. Zie foto's! Ook heb ik een dvd.. Maar die is alleen voor privé gebruik

Wink

Dikke knuf 10

Caroline

Wat ongelooflijk stoer van je! Geweldig. Ik zou het nooit durven, ga ervan uit dat bij mij het lijntje zou breken. Echt super. Wat een grenzen ga je over.
Ik ben blij dat je zo aan het genieten bent!
x Caroline

Anja

Ik vind het echt heeeeeeeeeeeeel erg knap van je !!!!!
Ik ga dat dus nooit doen !!!
Als ik de foto's van jou zie, dan wordt ik al misselijk van de hoogte.

Dikke X Anja

annemiek

Wat stoer van je! Wist niet dat je hoogtevrees had, maar nu vind ik het dubbel stoer! Een vrije val van 1 minuut... duurde dat voor je gevoel geen uren?
Je ziet er op de foto's heel ontspannen uit! Duimen inde lucht, lachen... Ongelooflijk!

Anne-Britt

Zo GAAF zeg, alhoewel ik het nooooiit zou doen (denk ik) maar ja als er geen weg terug is...Stoer van je hoor. Wat een overwinning.

Dikke kus Anne-Britt

Linda

WOW....
Superstoer...

Mo

Tine!
Wat gaaaaaaffffffff!!!!! Echt super dat je dat gedaan hebt! Ik mocht het niet, vond dat toen heel erg...heb mijn zus dus overtuigd dat ze moest springen hahahaha. Ken de foto's dus;)
Goed dat je bent gaan springen, weer wat overwonnen he!!!!!
xxx Mo

Els Staal

Hai 10, Meid wat maak je geweldige dingen mee. Natuurlijk volgen we je op de voet en natuurlijk missen we je. Kun je me je privémail adres sturen?
groetjes Els

Theo

Schitterend lijkt me leuk om te doen!